Tentokrát jsme pro naše strávníky, tedy žáky ZŠ Hluboká nad Vltavou, seniory z Hluboké, ale také strávníky z válkou ohrožené Koločavy, které v rámci partnerství a spolupráce hostí město Hluboká nad Vltavou, připravili ve spolupráci s firmou Unilever a panem Jurajem Dohňanským v rámci poznávání světa menu z korejské kuchyně, to cizrnovou polévku z Bombaje a pomalu pečené vepřové s jasmínovou rýží.
Dle reakcí byla tato prezentace a finální příprava úspěšná. Už nyní se těšíme na další domluvené akce.
Jana Janská a kolektiv kuchyně.
View the embedded image gallery online at:
http://zs-hluboka.cz/2-ostatni/729-novinky-ze-skolni-kuchyne-3#sigFreeId9f06b5702f
http://zs-hluboka.cz/2-ostatni/729-novinky-ze-skolni-kuchyne-3#sigFreeId9f06b5702f